05 abril 2022

Preinscripció al PFI - PTT 2022-2023

 https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/pfi/informat/calendari/

Presentació de Sol·licituds 


  • Del 2 al 13 de maig de 2022: presentació de sol·licituds

  •   Del 2 al 20 de maig de 2022: entrevistes d'orientació i valoració

  •   26 de maig de 2022: llista de sol·licituds amb la puntuació provisional

  •   29 de juny de 2022: llista d'alumnes admesos i llista d'espera



Formalitza la matriculació

  • Del 4 al 15 de juliol de 2022: matriculació

Beques per estudis post-obligatoris


Com sabreu s'ha obert el termini de presentació de les beques per a estudis postobligatoris.
Es pot presentar des de dimecres 30 de març fins el 12 de maig de 2022, ambdós inclosos.

La poden  sol·licitar els i les joves que el curs acadèmic 2022-2023 tenen previst cursar un ensenyament postobligatori o superior no universitari: batxillerat; formació professional de grau mitjà i de grau superior; ensenyaments artístics professionals; ensenyaments esportius; ensenyaments artístics superiors; estudis religiosos superiors; estudis d'idiomes en escoles oficials (incloent-hi la modalitat de distància); cursos d'accés, cursos de preparació per a les proves d'accés a la formació professional, i cursos de formació específics per a l'accés als cicles de grau mitjà i de grau superior impartits en centres públics i en centres privats concertats que tinguin autoritzats ensenyaments de formació professional; cicles formatius de grau bàsic.

1. Encara que no sàpiguen què, on estudiaran, ni quines notes trauran aquest curs, els joves o famílies han d'aportar algunes dades provisionals per fer la valoració dels requisits econòmics. Més endavant es podrà fer modificacions, adjuntar documentació i, fins i tot, canviar d'estudis o de centre.

2. Aproximadament durant el mes de juliol de 2022, s'enviarà un correu electrònic informant si reuneixen o no els requisits econòmics. I es donaran instruccions i un termini perquè puguin entrar novament a la seva sol·licitud. Durant el mes de setembre, han de revisar la informació de tipus acadèmic i de residència que van especificar a la sol·licitud: si han variat, modificar-les en aquest termini.

Disposeu d'informació de requisits, procediment i quanties a https://educacio.gencat.cat/ca/serveis-tramits/beques/beques-postobligatoris/ i l'accés per la tramitació de la sol·licitud a https://sede.educacion.gob.es/sede/login/inicio.jjsp?idConvocatoria=1707.
ProcedimentNo universitaris  (FP, Batxillerat i altres), Universitaris (Grau i Màster).