29 noviembre 2012

Treballem en equip

Ahir vau tenir la vostra segona classe de pastisseria a l'obrador  i suposo que 15 persones treballant en el mateix lloc han d'estar molt coordinades i tenint molt clar quina és la seva feina.
 Feu dues entrades al vostre Blog amb els següents títols:

1- Treball en equip:

Expliqueu com us vau organitzar, quines coses/fets/accions  que passessin destacaries com a treball en equip i en quins moments va haver-hi descoordinació d'equip.

2- Recepta de Torrons:

Elaboreu la recepta seguint la pauta donada (ingredients, procediment, material utilitzat). Afegiu també una foto del plat acabat.

3- Recepta de Galetes:

Elaboreu la recepta seguint la pauta donada (ingredients, procediment, material utilitzat). Afegiu també una foto del plat acabat.

27 noviembre 2012

El nostre Escut

Un cop escollit el nom per el nostre equip de futbol, hem de crear un escut que representi al nostre grup.
Investigueu a la xarxa com crear un escut. Us ensenyo un model que he fet amb una web de diseny d'escuts. És un MODEL, ara es tractaria que cadascú fes un i, entre tots, escollim el que més ens agradi. Recordeu, hem d'arribar a un consens.


Excursió a la Barcelona romana

Feu una crònica de la sortida a Barcelona. Haureu d'elaborar un mapa marcant els llocs pels que vàrem passar.
Podeu utilitzar el programa umapper, paint o d'altres.
Afegiu alguna foto per donar suport al vostre escrit.

Catedral del Mar vista des del Claustre
 Mapa de recorregut


26 noviembre 2012

El PQPI en la Pastisseria Muñoz

Aqui us deixo una petita mostra del que heu fet al obrador de la Pastisseria Muñoz. Utilitzeu-les pels vostres blogs.


Fixeu-vos en els requisits que demanen en aquesta oferta de feina, i feu un comentari al respecte. Hi ha algun relacionat amb el pqpi?

22 noviembre 2012

Sortida al molí fariner de Vallirana


Expliqueu la sortida que vàrem fer a Vallirana per veure com es treballava de manera tradicional per aconseguir farina i fer pà. Utilitza algunes de les fotografies que vam fer aquell dia.
Roda d'aigua del Molí fariner de Vallirana.

Fes un comentari breu d'allò que més et va agradar.

Benvinguts!!

La primera activitat que us proposo és que creeu el vostre propi Blog  el personalitzeu, li doneu una aparença atractiva, amb un títol que guardi relació amb el món de la fleca i/o pastisseria i introduïu totes les dades referents al vostre perfil i, a continuació, editeu la vostra primera entrada amb el títol:



Comencem la formació professionalitzadora!



Es tracta que expliqueu com us sentiu ara que heu entrat a un obrador, de posar-vos a treballar amb el món de la pastisseria, de canviar el llapis per la farina, de com ha anat el vostre primer dia a la pastisseria Muñoz, què vàreu fer, amb qui, com és l'obrador,etc. 
(Min. 210 p)