26 abril 2013

Avís per navegants

Us recordo que el proper dia 1 de maig es festiu i no haureu de fer classes.
També que el dia 2 de maig són les proves d'accès a cicles formatius de grau mig. Consulteu el link per qualsevol dubte. Us recomano que esbrineu com anar al institut on heu de fer la prova, veure quant trigueu, a quin hora haureu de sortir etc.
Us deixo un video perque us acompany mentres feu aquesta tasca.

Qué hacer para tramitar el paro

¿De cuánto tiempo dispongo para solicitar la prestación por desempleo?, ¿cuánto cobraré?, ¿puedo solicitar que se me abone en un sólo pago? En este vídeo María Jesús Herrera, socia del bufete Sagardoy Abogados, explica en tres minutos qué condiciones y qué requisitos debes cumplir para cobrar el paro, incluso si estás afectado por un ERE temporal.
Ver video

Pastissers de qualitat

Gràcies nois per aquest gran detall el dia del meu aniversari!


Algú em pot dir què porta aquest pastís??

25 abril 2013

Harlem Shake al PQPI

15 abril 2013

Catering x la 4a trobada de Centres d’Estudis Locals del BLL

L'alumnat del PQPI - PTT col·labora amb l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts en l'organització d'actes culturals i lúdics, tant amb l'elaboració com amb la preparació del càtering. Aquest cop ha sigut per motiu de la 4a trobada de Centres d’Estudis Locals del BLL
Hamzi Dahmi i Otmane Zouinate, Alumnes del PQPI-PTT

11 abril 2013

PQPI - L'esport com a transmissor de valors

Resum informatiu de la televisió de Viladecans sobre la 2a jornada del projecte esports al pqpi realitzada a Can Calderón el passat 10 d'abril a càrrec del Pep Marí,  psicòleg  especialitzat en alt rendiment i  cap del Departament de Psicologia del CAR de Sant Cugat., i l'Enric Masip, destacat jugador de handbol, ja retirat, amb una amplia trajectoria rere seu. Fou 205 vegades internacional amb la selecció espanyola, competint en dos Jocs Olímpics, sis Campionats del Món i tres Campionats d'Europa. Després d'uns darrers anys marcats per les lesions a l'esquena es retirà el 2002. La seva brillant trajectòria l'han convertit en un dels millors jugadors de tots els temps, segons la premsa especialitzada. Des de l'any 2003treballa a la Fundació del FC Barcelona.

A veure si reconeixeu a algú...



En acabar la xerrada, el grup de pastisseria va tenir l'oportunitat de fer-se una fotografia de grup amb el Pep Marí i amb l'Enric Masip.



Prova per la obtenció del títol de GESO

Per a tots aquells majors de 18 anys i que tinguin ganes de treure's el títol de la ESO podeu informar-vos i inscriure-us ja en el següent link




Emparellaments pel partit INTERPTT's

Aquí us deixo el resultat dels emparellaments fets el dimecres 10 d'abril. Afegiu un comentari sobre el que us va semblar la xerrada  del Pep Marí i del Enric Masip. Extensió mínima 100 paraules. Podeu destacar alguna cosa que us crides l'atenció, raonar sobre algun conceptes clau dels parlats com l'esforç, l'efectivitat, l'èxit, l'implicació, el compromís, la gestió de les emocions, la por, etc.


09 abril 2013

Video promocional Projecte Esports PQPI - PTT de SVH

Aquí teniu el vostre vídeo per donar-nos a conèixer als altres PTT's participants al projecte esports. Com ja sabeu, al vídeo es resalten valors esportius que són presents a la nostra vida diária. Fes un comentari tenint en compte aquests valors.


VÍDEO PROMOCIONAL PROJECTE ESPORTS