11 abril 2013

PQPI - L'esport com a transmissor de valors

Resum informatiu de la televisió de Viladecans sobre la 2a jornada del projecte esports al pqpi realitzada a Can Calderón el passat 10 d'abril a càrrec del Pep Marí,  psicòleg  especialitzat en alt rendiment i  cap del Departament de Psicologia del CAR de Sant Cugat., i l'Enric Masip, destacat jugador de handbol, ja retirat, amb una amplia trajectoria rere seu. Fou 205 vegades internacional amb la selecció espanyola, competint en dos Jocs Olímpics, sis Campionats del Món i tres Campionats d'Europa. Després d'uns darrers anys marcats per les lesions a l'esquena es retirà el 2002. La seva brillant trajectòria l'han convertit en un dels millors jugadors de tots els temps, segons la premsa especialitzada. Des de l'any 2003treballa a la Fundació del FC Barcelona.

A veure si reconeixeu a algú...



En acabar la xerrada, el grup de pastisseria va tenir l'oportunitat de fer-se una fotografia de grup amb el Pep Marí i amb l'Enric Masip.



1 comentario:

  1. Me ha gustado mucho la charla con Pep Mari el psicólogo deportivo y Enric masip ex jugador del Handbal.
    Nos han enseñado que el deporte no solamente es una actividad física pero también es una actividad que lleva valores humanos como el respeto al rival, trabajo en equipo, saber ganar y saber perder, compañerismo, compromiso y creatividad.
    pero estos valores no podrían existir sin creer y tener fe en ellos.

    ResponderEliminar