28 enero 2013

Valors ocupacionals

Quins són els teus valors ocupacionals? Com ja hem vist a classe, hi han molts i diferents valors ocupacionals, Aquí tens un petit qüestionari per tal que esbrinis quins són, per a tu, els valors ocupacionals més importants (i els menys). Afegeix a comentaris quins són els teus valors ocupacionals més importants i quins són els que menys.

Un cop fet el comentari, fes una entrada al teu bloc on expliquis què són els valors ocupacionals i quins són els teus valors ocupacionals més importants.

fotos

24 enero 2013

Torrons i Galetes

Aquí us deixo moments al obrador de l'Eugeni. Agafeu alguna imatge, inseriu-la al vostre blog i comenteu, tant la recepta, com l'organització, el resultat i la vostra sensació al realitzar-la.

Remenant la xocolata

https://www.dropbox.com/sh/pw123k9i0u597de/_OXmEsKWhK

18 enero 2013

D'on ve la farina?


Afegiu els vostres comentaris sobre què esteu fent, per a què, i a on.

Expliqueu una mica, al vostre blog, l'origen de la farina. Es tracta de que amb els continguts explicats a classe i una mica de recerca per la web parleu d'aquesta matèria primera tan essencial a la nostra espècie  (d'on ve, com es treballa, tipus, aliments...)

PREPAREM LA MASSA


Afegiu els vostres comentaris sobre què esteu fent, on i les sensacions que teniu amb les mans en la massa.

Visitem El Forneret

Primera presa de contacte amb l'obrador on realitzarem part dels mòduls professionalitzadors. Tots molt atents a la presentació dels mestres pastissers i forners. Què vareu pensar quan vam entrar al Forneret? Feu el vostre comentari.
Demostració de l'elaboració artesanal de neules.
El mestre pastisser Miquel explicant les diferents zones de l'obrador.

10 enero 2013

Partit Interptt's

Us deixo les fotos dels partits amistosos que vàrem jugar a finals de desembre. Malgrat les lesions que van ocorre ens ho vam passar bé, oi? Fotos partit de futbol