18 enero 2013

D'on ve la farina?


Afegiu els vostres comentaris sobre què esteu fent, per a què, i a on.

Expliqueu una mica, al vostre blog, l'origen de la farina. Es tracta de que amb els continguts explicats a classe i una mica de recerca per la web parleu d'aquesta matèria primera tan essencial a la nostra espècie  (d'on ve, com es treballa, tipus, aliments...)

5 comentarios:

  1. Esta bien la activiadad de sacar harina del trigo para que nos demos cuenta de lo que realmente cuesta. Me dolían las manos de tanto amasar!

    ResponderEliminar
  2. Es un treball molt dur però amb aquesta formula em après com es feia la farina abans esta molt be que ho treballem; però et fas una mica de mal a les mans y al braços

    ResponderEliminar
  3. aqui estamos sacando la harina en una comida que se llama majo.bueno es muy duro para hacer lo pero lo hicimos con el pasencia y poco poco y al final lo tienemos muy bien harina.gracias a todossssss

    ResponderEliminar
  4. a que estamos sacando la harina del trigo, es un trabajo muy duro pero me gusto la actividad porque a si sabemos como se hacia la harina antes que existen las maquinas y como lo hacían nuestros abuelos, un saludo.

    ResponderEliminar
  5. en el vidio surtim treient farina del blat, l'estem treient d'aquesta manera perque aixi veiem com es feia abans, es un treball molt dur i cansat, peroa l'hora satisfactori. surtim en el obrador de Torrellas.

    ResponderEliminar