Aquest Blog té com a intenció informar als alumnes del Pla de Transició al Treball de Sant Vicenç dels Horts del curs d'Auxiliar de Pastisseria i Forneria, de tot allò que necessita per tal de concretar i definir el seu itinerari professional i acadèmic. Així com oferir informacions varies relacionades amb el curs.
La primera vegada que vam fer la massa ens vam sorprendre o almenys jo perquè no hi sàvia como s'amassava la massa era un misteri però ho vaig descobrí y ho vam fer molt be
En el vidio surto ajudant a amassar als meus companys i bueno, la primera vegada va ser bastant fácil la primera vegada que vig amassar va ser una cosa que cuasi ningú de nosaltres haviem fet, i va ser una nova sensació per a mi.
Aqui estamos en grupo la primera vez que elaboramos el pan. Fue muy productivo y entretenido.
ResponderEliminarEstamos mezclando los ingredientes para hacer el pan.
ResponderEliminarTeníamos que amasalor muy bien. Es una faena dura pero al final lo hicimos muy bien.
La primera vegada que vam fer la massa ens vam sorprendre o almenys jo perquè no hi sàvia como s'amassava la massa era un misteri però ho vaig descobrí y ho vam fer molt be
ResponderEliminarEn el vidio surto ajudant a amassar als meus companys i bueno, la primera vegada va ser bastant fácil
ResponderEliminarla primera vegada que vig amassar va ser una cosa que cuasi ningú de nosaltres haviem fet, i va ser una nova sensació per a mi.