18 enero 2013

Visitem El Forneret

Primera presa de contacte amb l'obrador on realitzarem part dels mòduls professionalitzadors. Tots molt atents a la presentació dels mestres pastissers i forners. Què vareu pensar quan vam entrar al Forneret? Feu el vostre comentari.
Demostració de l'elaboració artesanal de neules.
El mestre pastisser Miquel explicant les diferents zones de l'obrador.

3 comentarios:

  1. Un obrador gande y limpio, con maquinaria buena. Perfecto para iniciar las practicas!

    ResponderEliminar
  2. Pensé que tenía muchas ganas de empezar a trabajart, y a trabajar de verdad. Ellos no tendrían ninguna queja de mi. Lo iba a hacer todo perfecto.
    El obrador es muy bonito

    ResponderEliminar
  3. la primera vegada que vaig entrar al fornerte, vaig pensar que seria un lloc molt divertit per aprendre!
    i també que era un lloc molt gran, amb vaies sales per poder treballar.

    ResponderEliminar