![]() |
Demostració de l'elaboració artesanal de neules. |
![]() |
El mestre pastisser Miquel explicant les diferents zones de l'obrador. |
Aquest Blog té com a intenció informar als alumnes del Pla de Transició al Treball de Sant Vicenç dels Horts del curs d'Auxiliar de Pastisseria i Forneria, de tot allò que necessita per tal de concretar i definir el seu itinerari professional i acadèmic. Així com oferir informacions varies relacionades amb el curs.
![]() |
Demostració de l'elaboració artesanal de neules. |
![]() |
El mestre pastisser Miquel explicant les diferents zones de l'obrador. |
Un obrador gande y limpio, con maquinaria buena. Perfecto para iniciar las practicas!
ResponderEliminarPensé que tenía muchas ganas de empezar a trabajart, y a trabajar de verdad. Ellos no tendrían ninguna queja de mi. Lo iba a hacer todo perfecto.
ResponderEliminarEl obrador es muy bonito
la primera vegada que vaig entrar al fornerte, vaig pensar que seria un lloc molt divertit per aprendre!
ResponderEliminari també que era un lloc molt gran, amb vaies sales per poder treballar.